Khamis, 11 Mei 2017

Big Sale Travel-Expedia


Expedia menawarkan pengalaman memesan hotel secara online terbaik. Dapatkan hotel terbaik dan harga murah di agen perjalanan online terbesar di dunia!

Sesiapa yang nak travel boleh ke web Expedia  klik aje..di situ semua ada dari penempahan tiket penerbangan hotel kereta sewa dan macam-macam lagi info tentang travel..boleh klik  Expedia untu keterangan lanjut.
Tiada ulasan:

AKTA KOMUNIKASI

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998